ผู้เขียน หัวข้อ: adidas pod s3.1 lila  (อ่าน 37 ครั้ง)

n86c61ej

  • Newbie
  • *
  • กระทู้: 3
    • ดูรายละเอียด
adidas pod s3.1 lila
« เมื่อ: พฤศจิกายน 23, 2021, 10:01:47 AM »

90-talssensationen är tillbaka, vita adidas skor uppdaterad med mer stil och komfort. Dessa skor har nubuckläderdetaljer på en mjuk stickad ovandel och kommer med spräckliga reflekterande snören. Den särpräglade P.O.D. mellansula blinkar en reflekterande TPU-brygga, och Boost-dämpning ger en förhöjd nivå av komfort.

Ny siluett använder en blandning av gammal teknologi med en modern twist, och adidas kopplade ihop oss med ett par för att bryta ner det adidas pod s3.1 lila nya utseendet och känslan. Point of Deflection System som ger sneakern sitt namn har återvänt från 90-talet med en spännande nyhet Boosta uppdateringen, och många är angelägna om att veta hur det håller. Med stort tack till adidas är vi glada över att kunna ge dig en djupgående titt på den mest efterlängtade nya Originals-silhuetten i år.

Point of Deflection-systemet utvecklades ursprungligen 1994 innan det gjorde sin debut på EQT Cushion 1995. Principen för systemet är enkel: tre delar, rea-skor som var och en tjänar sitt unika syfte för olika delar av foten. Framfoten är gjord av ett lätt EVA-gummi för att ge ett styvare och mer stödjande steg, motverkat av ett Boost-hälstycke för komfort hela dagen. De två delarna är förbundna med en TPU-mellanfotsplatta som gör att sektionerna kan röra sig oberoende och justerar dämpningen efter behov.

Adidas Originals återbesöker sin POD-S3.1 löpare, denna gång ger modellen en ny "Traffic Warden"-färg. Inspirerad av de synliga accenterna som adidas skor herr finns på trafiktjänstemäns uniformer, är den svarta Primeknit-överdelen på skon dekorerad med träffar av neongul (syns nära snörningssystemet) och på märkets hälfliken. Ytterligare dekoration och branding kommer i form av subtila Three Stripes laterala mellanfotsmärken och broderat kinesiskt skrift på den mediala sidan. Att lyfta upp skon är adidas nya hybrid POD-sula.

https://www.rea-skor.com/